Абе сега се сещам, че в онази неприятна сутрин когато ми се наложи да ползвам крика се оказа, че го има ама я няма ръчка ли щанга ли както там се казва ....та питането ми е евентуално как изглежда тя, къде трябва да седи по принцип и има ли заместител щото предполагам няма къде да си намеря втора употреба???? Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно крика в багажника
Collapse
X
-
Re: Относно крика в багажника
Първоначално публикувано от MONIАбе сега се сещам, че в онази неприятна сутрин когато ми се наложи да ползвам крика се оказа, че го има ама я няма ръчка ли щанга ли както там се казва ....та питането ми е евентуално как изглежда тя, къде трябва да седи по принцип и има ли заместител щото предполагам няма къде да си намеря втора употреба???? Благодаря предварително.
и въртиш с нея'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Значи колега наште използват ключа за гуми.
Е естествено ако е същия но аз нямам причина да мисля че моя не е
оргинален а има и една врътка за ръце ма тя за сваляне
Ей че бърза мисъл бе1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от MONIАбе сега се сещам, че в онази неприятна сутрин когато ми се наложи да ползвам крика се оказа, че го има ама я няма ръчка ли щанга ли както там се казва ....та питането ми е евентуално как изглежда тя, къде трябва да седи по принцип и има ли заместител щото предполагам няма къде да си намеря втора употреба???? Благодаря предварително.
и въртиш с нея98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyManЕй че бърза мисъл бе))
е тва сме раздела за 145ците))))
фаст фуриос и секаф кеф'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Относно крика в багажника
Само искам да кажа,че крика на Алфата е мноо глупаво измислен.защото с ключът за гуми има да си въртиш половин час докато се дигне колата.На реното примерно ключа беше като манивела и ставаше за нула време.Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
147 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от StelloСамо искам да кажа,че крика на Алфата е мноо глупаво измислен.защото с ключът за гуми има да си въртиш половин час докато се дигне колата.На реното примерно ключа беше като манивела и ставаше за нула време.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от bassАаааа тва с ключа за гуми и крика верно е върло досадно! Мисля да си купя тресчотка неква за тая цел, че иначе 1000 пъти вади-сложи-върти...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от StelloАбе и с тресчотка е бавно и неприятно .Аз се чудя немога ли да си пригодя по някакъв начин на реното крика.
аре бе от колко години карам кола и съм сменял гума един път - та може и леееко по бавно да станеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
1.криковете на алфата са добри
2.с тричотка въобще не е бавно и досадно даже си е много хитро измислено
и 3.манете тия крикове ми фанете помогнете на градския с турбото......
офф: аре бе бат Вальо ко стана бе 3 минути 2 правилни отговора отбор 145 относно тема свързана с крик, 101 минути и нито един правилен отговор въобще даже никакъв отговор за тема турболентност на 145 1и9ТДи
аре бе сектор 145 нещо не ви виждамALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейми то на меин си е фабрично с тресчотка
Иначе самият крик наистина е добър, даже за спорта пробвах да вдигна колата наръка с шайбата за сваляне - става...
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейаре бе от колко години карам кола и съм сменял гума един път - та може и леееко по бавно да станеAlfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от StelloАбе и с тресчотка е бавно и неприятно .Аз се чудя немога ли да си пригодя по някакъв начин на реното крика.На кой не му аресва крика на наще да се пробва с такъв от Ауди А8
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment